ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΝΟΥΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ. ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ  ΤΕΧΝΙΤΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ.  Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ , Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. 

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Ή ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗ .

Γράψτε ένα νέο σχόλιο: (Πατήστε εδώ)

SimpleSite.gr
Υπόλοιπο χαρακτήρων: 160
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Αποστολή...
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία σχόλια

11.03 | 13:40

Θα ηθελα να μαθω πληροφοριες για τα οικοπεδα στην καρβαλη

...
23.11 | 16:36

Παρακαλω θελω περισσότερες πληροφορίες για το.16 που λεει στον αγιο γιαννη 120.000

...
18.02 | 11:19

Ψάχνω διαμέρισμα στην Καβάλα για αγορά μέχρι 60000. Προτιμώτερο το κέντρο. Αποκλείονται τα εισόγεια.

...
10.06 | 15:31

Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για γκαρσονιέρα η 3αρη για τους γιους μου που είναι φοιτητές εδώ. Για τα επόμενα 4ετη.κεντρο η και επάνω πολύ κοντά στο ΤΕΙ.

...